Automatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic Servis
parallax background

QUIX - MODELI ZA TOPLE NAPITKE

Modeli za tople napitke

Topli napici osigurani su putem QUIX modela aparata za tople napitke koji pružaju vrhunsku/kvalitetnu espresso kavu, instant kavu, čokoladu, čaj i druge tople napitke.

Svi aparati imaju mogućnost doziranja šećera, biranja napitaka na bazi espresso i instant kave, opciju spajanja direktno na vodovodnu mrežu ili kanistar, naplatu putem kovanica, kreditnih ključeva a uskoro i mobilne WALLET aplikacije. Veći modeli (midi i makro) imaju dodatnu opciju povrata viška ubačenog novca kao i mogućnost primanja papirnatih novčanica te ugradnje čitača kreditnih kartica. Svi aparati su online spojeni s našim sustavom što omogućava efikasnu kontrolu ispravnosti rada automata kao i kontrolu popunjenost potrebnim sirovinama što značajno skraćuje vrijeme potrebno za intervenciju i otklanjanje bilo kakvih nepravilnosti.

Aparati su dostupni u raznim veličinama, a namijeni su mikro, midi i makro korisnicima, ovisno o potrebama korisnika.

Mikro korisnici

Aparati za tople napitke namijenjeni mikro korisnicima postavljaju se u urede koji imaju potrebu za kvalitetnim rješenjem toplih napitaka, a imaju potrebni kapacitet sirovina za 15 do 30 napitaka dnevno.

POŠALJI UPIT

Midi korisnici

Aparati za tople napitke namijenjeni midi korisnicima postavljaju se u veće urede i srednja poduzeća koja imaju potrebu za kvalitetnim rješenjem toplih napitaka a imaju potrebni kapacitet sirovina za od 30 do 60 napitaka dnevno.

POŠALJI UPIT

Makro korisnici

Aparati za tople napitke namijenjeni makro korisnicima postavljaju se u velike urede i veća poduzeća koji imaju potrebu za kvalitetnim rješenjem toplih napitaka, a imaju potrebni kapacitet sirovina za više od 60 napitaka dnevno.

POŠALJI UPIT
parallax background