Automatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic Servis
parallax background

QUIX - MODELI ZA HLADNE NAPITKE I SNACK PROIZVODE

Modeli za hladne napitke i snack proizvode

Aparati za hladne napitke i snack proizvode osigurani su putem QUIX MODELA ZA HLADNE NAPITKE I SNACK PROIZVODE koji osiguravaju široku paletu hladnih napitaka poput vode, sokova u limenkama i bocama, tetrapak sokova i ostalih, te snack proizvoda kao što su grickalice, čokoladice, mix raznih orašastih plodova, sendviče i drugo. Osobitu pažnju posvećujemo kvaliteti proizvoda koje nudimo i prilagođavamo se potrebama i željama kupaca.

Aparati se mogu postaviti zasebno, ali i kombinirano s aparatima za tople napitke. U ponudi imamo razna oblike i veličine QUIX modela aparata za hladne napitke i snack proizvode, koje postavljamo ovisno o potrebama korisnika, a namijenjeni su za midi i makro korisnike.

Svi aparati za hladne napitke mogu imati mogućnost naplate preko kovanica i novčanica s opcijom povrata viška ubačenog novca kao i putem kreditnih ključeva, mobilne televend aplikacije i kreditnih kartica.

Midi korisnici

Aparati za hladne napitke i snack proizvode namijenjeni midi korisnicima postavljaju se u veće urede i srednja poduzeća koja imaju potrebu kvalitetnih rješenja za hladne napitke i snack proizvode, a imaju potrebni kapacitet proizvoda za 20 do 40 prodaja napitaka/proizvoda dnevno.

POŠALJI UPIT

Makro korisnici

Aparati za hladne napitke i snack proizvode namijenjeni makro korisnicima postavljaju se u velike urede i velika poduzeća koja imaju potrebu kvalitetnih rješenja za hladne napitke i snack proizvode, a imaju potrebni kapacitet proizvoda za više od 40 prodaja napitaka/proizvoda dnevno.

POŠALJI UPIT
parallax background