Automatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic Servis
parallax background

QUIX - SAMOPOSLUŽNI APARATI

Quix samoposlužni aparati

Iako se radi o stroju kojeg odlikuje kvaliteta ponude, elegantan izgled i vrhunski sustav podrške, Automatic Servis je brandu Quix kroz svoju uslugu uspio utkati upravo ono što se samoposlužnim aparatima nikada ne bi pripisalo - ljudsku toplinu i neodoljivi talijanski šarm.

Quix modeli u ponudi

Dolaze u tri kategorije te ovise o količini ljudi koji gravitiraju samoposlužnom aparatu:

Custom rješenja prema vašim željama

Širenjem tržišta samouslužnih aparata, mijenja se i percepcija o njima - oni nisu tek aparati za kavu, čaj, sok ili snackove, već i za kruh, mlijeko, kolače, proizvode za kućne ljubimce i sl. Ako imate ideju o samouslužnim aparatima koji nude vaše proizvode, kontaktirajte nas i dogovorite konzultacije.

Quix spot

Na lokacijama kojima gravitira veći broj ljudi, u mogućnosti smo ponuditi i kvalitetna custom rješenja u obliku QUIX SPOTA odnosno COFFE CORNERA- pravih malih oaza za pauze kakve zaslužuju vaši korisnici.

Samoposlužni aparati se smještaju u posebne blokove koji se prilagođavaju željama i potrebama korisnika te se prilagođavaju estetici prostora i postaju vrhunska uslužna stanica. Quix spot omogućuje veću ponudu na jednom mjestu, ali i bržu uslugu te u konačnici pridonosi krajnjem cilju, a to je maksimalno zadovoljstvo korisnika.

Quix spot može biti namijenjen unutrašnjim, ali i vanjskim prostorima.

parallax background